ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών

DISCOVERY

Brand: DISCOVERY
Ανδρική τσάντα πλάτης της εταιρείας DISCOVERY.100% πολυεστέρας. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες πλάτης. Μία χειρολαβή. Ένα κύριο διαμέρισμα με φερμουάρ. Πέντε εσωτερικές θήκες,η μία με φερμουάρ. Μία θήκη μπροστά με φερμουάρ. Σύστημα προστασίας RFID. Διαστάσεις:40cm ύψος,34cm μήκος,11cm πλά..
49.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό τσαντάκι DISCOVERY ώμου-χιαστί αδιάβροχο με ρυθμιζόμενο ιμάντα.Δύο κύρια διαμερίσματα με φερμουάρ. Μία θήκη με φερμουάρ που καλύπτεται με καπάκι. Θήκη με φερμουάρ πάνω στο καπάκι. Θήκη με φερμουάρ στην πίσω πλευρά. Έξι εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ. Σύστημα προστασίας ..
59.00€
ONE SIZE
1
D00912-11 ΧΑΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΩΜΟΥ-ΧΙΑΣΤΙ DISCOVERY
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Πέντε θήκες στο εσωτερικό,μία με φερμουάρ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και μία στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Σύστημα π..
45.00€
ONE SIZE
1
D00911-06 ΜΑΥΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΩΜΟΥ-ΧΙΑΣΤΙ DISCOVERY
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε χακί χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Δύο θήκες στο εσωτερικό,μία με φερμουάρ.. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και μία στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Σύστημα προ..
36.00€
ONE SIZE
1
D00912-06 ΜΑΥΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΩΜΟΥ-ΧΙΑΣΤΙ DISCOVERY
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε χακί χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Πέντε θήκες στο εσωτερικό,μία με φερμουάρ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και μία στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Σύστημα πρ..
45.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Τέσσερις θήκες στο εσωτερικό,οι δύο με φερμουάρ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Μία θήκη με πλαστικό κλι..
46.00€
ONE SIZE
1
D00911-11 ΧΑΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΩΜΟΥ-ΧΙΑΣΤΙ DISCOVERY
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Δύο θήκες στο εσωτερικό,μία με φερμουάρ.. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και μία στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Σύστημα πρ..
36.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Δύο θήκες στο εσωτερικό,μία με φερμουάρ και μία με δίχτυ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην μπροστά και μία στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμ..
34.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Κλείνει με μεταλλικό γάντζο. Ένα διαμέρισμα με φερμουάρ. Δύο θήκες στο εσωτερικό,η μία με φερμουάρ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Μία θήκη ..
38.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Δύο χωριστά διαμερίσματα με φερμουάρ. Τρεις θήκες στο εσωτερικό,η μία με φερμουάρ. Μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στην πίσω πλευρά. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Μία θήκη με μεταλλίκο γάντζο..
46.00€
ONE SIZE
Brand: DISCOVERY
Ανδρικό αδιάβροχο τσαντάκι ώμου/χιαστί της εταιρείας DISCOVERY σε μαύρο χρώμα.100% πολυεστέρας. Ενιαίος χώρος με φερμουάρ. Δυο θήκες στο εσωτερικό. Μία εξωτερική θήκη με αυτοκόλλητο μπροστά με καπάκι. Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου. Μεταλλικός γάντζος στην πίσω πλευρά. Σύστημα προστασί..
36.00€
ONE SIZE
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)